1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

NEST Bank czy mBANK - proszę o opinie, gdzie lepiej mieć konto

Dyskusja w 'Rachunki osobiste' rozpoczęta przez użytkownika goofi, 28 Czerwiec 2017.

  1. atnova

    atnova New Member

    Dołączył:
    5 Luty 2018
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Tylko mBank ostatnio sporo opłat wprowadził. Nawet płaci się za korzystanie z wpłatomatów, co mnie trochę zbulwersowało.
     
  2. wlodara

    wlodara New Member

    Dołączył:
    13 Luty 2018
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    No to faktycznie niezłe przegięcie. Ale chyba wkrótce ma się zmienić prawo. Wszystko ma być bezpłatne. Słyszeliście o tym?
     
  3. gregor

    gregor New Member

    Dołączył:
    2 Październik 2014
    Wiadomości:
    9
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nest bank zdaje się jest potomkiem bank Nest który działał może z 2 lata. Dlatego założyłem konto osobiste w banku Raiffeisen. Może nie jest to rewelacja, ale mam pewnosć że z dnia na dzień nie zakończy działalności.
     
  4. kastro5000

    kastro5000 New Member

    Dołączył:
    14 Czerwiec 2018
    Wiadomości:
    1
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam od 10 at w mbanku i jest ok. Tylko nie mam jakiś dużych wymagań. Wystarcza mi, że przelewy, wypłaty i karta są za darmo.
     
  5. Cztery

    Cztery New Member

    Dołączył:
    25 Czerwiec 2018
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moim zdaniem w ostatnim czasie obydwa banki bardzo dobrze się sprawują. Gdybyś się zdecydował na Nest Bank to polecam zajrzeć tu:
     
Podobne tematy: NEST Bank
Forum Tytuł Data
Konta internetowe Nest Bank kiedy dostane karte? 18 Luty 2017
Rachunki - forum ogólne Nest Bank czy za darmo? Wszystko? 18 Marzec 2017
Rachunki osobiste Orange Finanse czy Nest Bank - co wybrać, jakie konto lepsze, opinie 1 Marzec 2017
Konta internetowe Nest Bank czy ING - gdzie lepiej mieć konto? 1 Kwiecień 2017
Rachunki osobiste Czy konto Nest Bank jest darmowe? Całkowicie w 100%, bez haczyków? 8 Październik 2016
Opinie o kontach bankowych Nest Bank opinie - jakie warunki ma ich konto bankowe? 8 Luty 2017
Rachunki - forum ogólne Nest konto czy ekonto? Co polecacie? 18 Maj 2017

Poleć tę stronę