1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt gotówkowy w BNP Paribas opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 17 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Witajcie
    Szuka opinii na temat kredytu gotówkowego w Banku BNP Paribas - czy ktoś z was tutaj na forum korzystał z tego kredytu?
    Jakie opinie?
     
  2. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    No powiem Ci, że ten kredyt w BNP Paribas robi ostatnio bardzo dużą furorę wśród innych kredytów gotówkowych, ponieważ BNP twierdzi w ofercie, że przebije ofertę każdego Banku - czy to prawda? Tak się składa, że ostatnio brałem kredyt gotówkowy i postanowiłem to sprawdzić.
    Wiele osób jak tani kredyt polecało kredyt w Aliorze tak więc poszedłem do Aliora i tam przedstawili mi dokładną ofertę.
    Poszedłem z nią do placówki BNP Paribas i po krótkiej rozmowie BNP przedstawił mi swoją ofertę, która faktycznie była korzystniejsza :) Tak więc można to potwierdzić, że nie są to puste słowa zawarte w ofercie żeby zebrać jak najwięcej zainteresowanych tylko BNP Paribas, faktycznie daje najlepsze oferty kredytów gotówkowych.

    Myślę, że w internecie znajdziecie więcej tego typu opinii i komentarzy, ponieważ mój znajomy postąpił bardzo podobnie i także dostał lepszą ofertę. Tak więc jak widać nie jestem żadnym odosobnionym przypadkiem w tej sprawie.
    Dlatego też myślę, że warto skorzystać z tego kredytu gotówkowego jesli potrzebujemy pieniędzy na cokolwiek - bo BNP daje kredyt gotówkowy na dowolny cel - o tym także warto wspomnieć :)

    Podsumowując- polecam kredyt gotówkowy w BNP Paribas - bardzo dobra oferta :)
     
Podobne tematy: Kredyt gotówkowy
Forum Tytuł Data
Szybka pożyczka EuroBank "Kredyt gotówkowy dla każdego" - ktoś brał? 28 Maj 2014
Szybka pożyczka Szybka chwilówka czy kredyt gotówkowy? 1 Kwiecień 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w ING opinie 26 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Idea Bank Wasze opinie 25 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Getin Banku - oceny i opinie klientów 21 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w credit Agricole - opinie klientów 18 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Deutsche Banku opinie 17 Marzec 2014

: bnp

Poleć tę stronę