1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Pożyczka gotówkowa w Banku Millenium - jakie opinie

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Justynka, 14 Marzec 2014.

  1. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Proszę o opinię na temat pożyczki gotówkowej w Banku Millenium.
    Potrzebuję pieniędzy i szukam taniej oferty pożyczki bankowej. Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    No Millenium Bank poszedł tutaj w ślady Alior Banku chyba i także zaoferował swoim klitom gwarancję. Jeśli by się przyjrzeć temu bardziej to gwarancja najniższego oprocentowania pożyczki gotówkowej jest jeszcze bardziej obiecująca niż gwarancja najniższej raty. Dodatkowo Millenium Bank gwarantuje zwrócenie różnicy oprocentowania jeśli znajdziemy pożyczkę oprocentowaną niżej niż ta w Milenium. Mnie to przekonuje bardziej.
    Dlatego też zdecydowałem się wziąć pożyczkę gotówkowa właśnie w Millenium Banku - potrzebowałem 12 000 złotych 4 miesiące temu, sporo szukałem, analizowałem oferty pożyczek bankowych i wyszło, że właśnie pożyczka w Millenium jest faktycznie najtańsza.
    Dzięki temu, że jest nisko oprocentowana mamy także niską ratę pożyczki. Na wyróżnienie zasługuje także szybka decyzja kredytowa - nawet w 15 minut. Dla mnie było bardzo ważne to żeby szybko dostać pożyczkę bo potrzebowałem kupić samochód. W Millenium tak właśnie było.

    Podsumowując - moja opinia o pożyczce gotówkowej w Millenium jest pozytywna. Mogę z czysty sumieniem polecić tę pożyczkę bo sam ją wziąłem, obecnie spłacam i jestem zadowolony z warunków jakie dostałem tym bardziej że nie miałem wcześniej do-czynienia z tym Bankiem, tzn nie miałem nia konta ani innego kredytu w Millenium. Polecam Millenium :)
     
Podobne tematy: Pożyczka gotówkowa
Forum Tytuł Data
Opinie o kredytach Pożyczka gotówkowa w Alior Banku - opinie 14 Marzec 2014
Kredyt przez internet Kredyt na samochód czy pożyczka gotówkowa? 28 Grudzień 2013
Pożyczka online Gdzie najtaniej pożyczysz: pierwsza pożyczka za darmo. Ranking 27 Sierpień 2016
Pożyczka online Ratka - ratalna pozabankowa pożyczka 31 Sierpień 2015
Kredyt dla zadłużonych Pożyczka chwilówka - jak uzyskać ? 18 Sierpień 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyt bez zaświadczeń, Pożyczka bez BIK, Konsolidacja Pozabankowa 30 Marzec 2015
Szybka pożyczka Wasze zdanie o szybka-pożyczka 11 Luty 2015

Poleć tę stronę