1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Pożyczka gotówkowa w Alior Banku - opinie

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Justynka, 14 Marzec 2014.

  1. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Potrzebuję pożyczyć 17 000 złotych - zastanawiam się nad pożyczkę z gwarancją najniższej raty w Alior Banku.
    Co o niej sądzicie?
    Czy ta pożyczka to najtańsza pożyczka bankowa na rynku?
     
  2. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Myślę, że pożyczka w Alior Banku to dobre wyjście.
    Pamiętaj, że w Alior Banku masz gwarancję najniższej raty co przekłada się automatycznie na koszty tego kredytu. Możesz dostosować wysokośc raty do swoich możliwości. Tak jak zrobiłem to ja - byłem w stanie spłacać tylko 400 złotych miesięcznie to tez taką ratę sobie ustaliłem :) Naprawdę to bardzo wygodna opcja, którą niestety posiada tylko Alior Banku bo jak sprawdzałem i negocjowałem warunki w innych bankach to niestety nie szli mi na rękę... dlatego duży + dla Aliora.

    Oprocentowanie i koszty pożyczki w Alior Banku masz bardzo podobne jak w innych bankach - trzeba pamiętać, że zależy też ono od kwoty pożyczki jaką bierzesz no i od czasu na jaki ją pożyczasz. Ale z tego co ja sprawdzałem i porównywałem ofertę pożyczki Aliora z innymi bankami to w 80% przypadków Alior miał lepsze warunki - także bardziej się to opłaca.
    Sprawdzałem tez opinie o pożyczce w Alior Banku no to tutaj byłem miło zaskoczony bo ogólnie ludzie narzekają na pożyczki a tutaj dziękowali za pomoc i za tak dobre warunki. To wszystko mnie przekonało do wzięcia pożyczki właśnie w tym Banku i także jestem zadowolony, niskie koszty, wygodne raty i miła obsługa.
     
Podobne tematy: Pożyczka gotówkowa
Forum Tytuł Data
Opinie o kredytach Pożyczka gotówkowa w Banku Millenium - jakie opinie 14 Marzec 2014
Kredyt przez internet Kredyt na samochód czy pożyczka gotówkowa? 28 Grudzień 2013
Pożyczka online Gdzie najtaniej pożyczysz: pierwsza pożyczka za darmo. Ranking 27 Sierpień 2016
Pożyczka online Ratka - ratalna pozabankowa pożyczka 31 Sierpień 2015
Kredyt dla zadłużonych Pożyczka chwilówka - jak uzyskać ? 18 Sierpień 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyt bez zaświadczeń, Pożyczka bez BIK, Konsolidacja Pozabankowa 30 Marzec 2015
Szybka pożyczka Wasze zdanie o szybka-pożyczka 11 Luty 2015

Poleć tę stronę