1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt samochodowy w Getin Banku - opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 21 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Potrzebuję kredytu samochodowego na samochód używany - około 40 000 złotych.
    Jaka oferta czeka mnie w Getin Banku? Wiele osob poleca tam kredyt samochodowy - a co wy sądzie na ten temat? Czekam na wasze opinie.
     
  2. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich
    Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 o wartości 40 000 złotych wziętym właśnie w kredycie samochodowym w Getin Banku. Tak więc powiem, że cieszę się nie tylko z auta ale i z taniego kredytu - nie wiedziałem, że można tak tanio wziąć kredyt na takie auto i spłacać to małych ratach przez kilka lat, które zbytnie nie obciążają mojego budżetu.

    Pierwsze z czym pozytywnie bardzo zaskoczyła mnie obsługa w Getin Banku to decyzja kredytowa - wysłałem wniosek online i już w ciągu 2 godzin dostałem odpowiedź, że dostanę kredyt i jakie dokumenty będą mi do tego potrzebne. Później we wszystkim mi pomogli i poszło jucz z górki. Wypełnienie odpowiednich wniosków, umówiona wizyta w palcówce Getin Banku i bardzo szybka wypłata edyktu - wszystko super :)
    Tak więc nie możecie się dziwić, że moja opinia jest taka nie inna bo kiedyś już brałem kredyt gotówkowy co prawda ale ile musiałem się na załatwiać to tylko ja wiem - to właśnie było w innym banku - tutaj w Getinie macie naprawdę wszystko uproszczone do najniższego stopnia trudności :)
    nawet umowa kredyt jest napisana w miarę zrozumiałym językiem także naprawdę polecam kredyt samochodowy w Getin Banku.
    W razie potrzeby chętnie pomogę.
     
  3. kataryniarz

    kataryniarz New Member

    Dołączył:
    9 Kwiecień 2014
    Wiadomości:
    22
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Myślę, że jest to oferta, którą należy brać pod uwagę, aczkolwiek nie ograniczałbym się jedynie do Getin Banku, ale przejrzał oferty także innych banków działających na naszym polskim rynku, bo warto.
     
  4. Emma

    Emma Guest

    Ja miałam tu wzięty kredyt pół na pół, 20 000 wkładu własnego, 20 000 kredytu i byłam z niego bardzo zadowolona. Szybko udało mi sie go spłacić i nie miałam żadnych problemów z tym bankiem.
     
  5. Aria

    Aria New Member

    Dołączył:
    27 Maj 2014
    Wiadomości:
    19
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    warto przejrzeć więcej ofert w tej kwestii, ale Getin ma bardzo dobrą ofertę, warto się jej bliżej przyjrzeć. Niskie oprocentowanie i korzystna marża.
     
  6. Mati

    Mati Member

    Dołączył:
    5 Luty 2015
    Wiadomości:
    85
    Docenione treści:
    5
    Punkty:
    8
    Getin Bank ma tradycyjnie jedną z najlepszych (jeżeli nie najlepszą) ofert kredytów samochodowych, jeżeli chodzić o kredytowanie zakupu nowego samochodu. Używane lub sprowadzane z zagranicy, to już bywa różnie.
     
  7. kredibankPL

    kredibankPL Guest

    Kredyt gotówkowy dla każdego!
    - od 100 do 200 000 tyś
    - szybka decyzja
    - minimum formalności
    - stałe raty bez ukrytych opłat
    Wystarczy wysłać wniosek na stronie financeinvest.pl
    a nasz konsultant
    oddzwoni do Ciebie. To takie proste!
     
Podobne tematy: Kredyt samochodowy
Forum Tytuł Data
Kredyt przez internet Gdzie najtańszy kredyt samochodowy online? 30 Sierpień 2017
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyty dla każdego - potrzebujesz pieniędzy ? 26 Listopad 2015
Rachunki firmowe WROBIENI W KREDYT PRZEZ FIRMY CZARNECKIEGO? CIĄG DALSZY "DAWCÓW KAPITAŁU" 30 Lipiec 2015
Kredyt przez internet Gdzie dostanę szybko kredyt bez zaświadczeń o dochodach? 9 Kwiecień 2017
Pożyczka online Saldo - internetowa linia kredytowa 20 Maj 2015
Kredyt przez internet Szybki kredyt na start, bez zaświadczeń, niskie koszty 22 Kwiecień 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyt bez zaświadczeń, Pożyczka bez BIK, Konsolidacja Pozabankowa 30 Marzec 2015

: Getin Bank

Poleć tę stronę