1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt hipoteczny w Credit Agricole - opinie

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 18 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Jakie opinie na temat Kredytu hipotecznego w Banku Credit Agricole?
    Czy warto wziąć ten kredyt? Jeśli tak to dlaczego?
    Czy kredyt ten uczestnicz w dopłatach z MDM?
     
  2. Mariola

    Mariola New Member

    Dołączył:
    20 Marzec 2014
    Wiadomości:
    51
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Jeszcze nie ma u nich oferty MDM, ale sam kredyt wydaje się być bardzo korzystny.
    Przynajmniej tak wynika z reklam:)
     
  3. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    W reklamach nie mówią wszystkie a zwłaszcza tego co chcieliby ukryć - takie są już reklamy.
    Jednak w przypadku tego kredyt hipotecznego w Credit Agricole jest całkiem inaczej - oferta faktycznie jest tania względem innych banków i ofert kredytów hipotecznych - wiem bo tak się składa, że od pół roku spłacam właśnie kredyt hipoteczny w tym banku...
    Macie tutaj kilka dedykowanych ofert kredyt hipotecznego, jak kupowałam mieszkanie więc brałam kredyt hipoteczny na mieszkanie ale macie na dom, zakup działki itp.

    Wybrałam go ze względu na niskie koszty ogólne kredytu (to się liczy najbardziej) no i fakt, że można go wziąć nawet na 35 lat - dzięki temu mogę spłacać ten kredyt w bardzo niskich ratach :)
    Wszystkie formalności bardzo szybko można uregulować, sama decyzja kredytu także jest szybka - odpowiedzieli mi tego samego dnia.
    W każdym czasie można też złożyć wniosek o skrócenie czasu kredytowania - dzięki temu możemy spłacić wcześniej cały kredyt i jeszcze bardziej zmniejszyć jego koszty.
    Tak więc widzicie moja opinia jest pozytywna - polecam tą ofertę :)
     
  4. Mati

    Mati Member

    Dołączył:
    5 Luty 2015
    Wiadomości:
    85
    Docenione treści:
    5
    Punkty:
    8
    Oczywiście pozytywna, co tu dużo pisać. Świetna pomoc, zarówno telefoniczna, jak w i oddziale banku.
     
  5. aronia

    aronia New Member

    Dołączył:
    23 Luty 2015
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    ja słyszałam, że to średni kredyt. jak się ma dobrą zdolność kredytową to bez problemu można znaleźć lepszy.
     
  6. kredibankPL

    kredibankPL Guest

    Kredyt gotówkowy dla każdego!
    - od 100 do 200 000 tyś
    - szybka decyzja
    - minimum formalności
    - stałe raty bez ukrytych opłat
    Wystarczy wysłać wniosek na stronie financeinvest.pl
    a nasz konsultant
    oddzwoni do Ciebie. To takie proste!
     
Podobne tematy: Kredyt hipoteczny
Forum Tytuł Data
Kredyt na mieszkanie i dom Bank Millenium i kredyt hipoteczny? 28 Maj 2014
Kredyt na mieszkanie i dom Kredyt hipoteczny Pko 2014 27 Maj 2014
Opinie o kredytach Kredyt hipoteczny 2014 rok oferta? 27 Maj 2014
Kredyt na mieszkanie i dom Karta kredytowa a kredyt hipoteczny 18 Kwiecień 2014
Opinie o kredytach Kredyt hipoteczny mdm w PKO 31 Marzec 2014
Opinie o kredytach Opinie na temat kredytu WŁASNY KĄT hipoteczny w PKO 26 Marzec 2014
Kredyt na mieszkanie i dom Kredyt hipoteczny zaciągnięty do spółki z partnerem. 25 Marzec 2014

Poleć tę stronę