1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt gotówkowy w Getin Banku - oceny i opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 21 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Szukam najtańszego kredytu gotówkowego potrzebne jest mi około 20 000 złotych. Jakie oceny i opinie macie na temat tego kredytu w Getin Banku?
    Czy dostanę tam kredyt gotówkowy na dowolny cel?
     
  2. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    kredyt gotówkowy w Getin Banku to naprawdę bardzo dobry wybór - ja jestem teraz w takcie spłaty tego kredytu i spędziłam sporo czasu na porównywaniu ich oferty z innymi ofertami kredytów gotówkowych innych banków i wyszło, że Getin oferuje jedne z lepszych warunków. Brałam 15 000 złotych - a można dostać nawet 150 000 złotych -także kwota już robi wrażenie.
    Ale nie to jest najważniejsze.
    Kiedy sprawdzałam opinie w internecie to wiele osób polecało go ze względu na niskie koszty i faktycznie, oprocentowanie tego kredytu wynosi zaledwie 8.7% - to naprawde dobra oferta bo kredyt gotówkowy w innych bankach czesto oprocentowany jest powyżej 10%.
    Dodatkowo oferują bardzo niską prowizję i to co dla mnie było najważniejsze żeby dopasować sobie spłaty rat do swoich możliwości, nie narzucili mi stałych rat tylko sama mogłam to wszystko wybrac kiedy spłacać i jakie raty - w innych bankach nie ma takich możliwości - dlatego też zdecydowałam się na kredyt gotówkowy w Getin Banku i jego też wam polecam.
    Jak widać moja opinia jest pozytywna - polecam tę ofertę.
     
Podobne tematy: Kredyt gotówkowy
Forum Tytuł Data
Szybka pożyczka EuroBank "Kredyt gotówkowy dla każdego" - ktoś brał? 28 Maj 2014
Szybka pożyczka Szybka chwilówka czy kredyt gotówkowy? 1 Kwiecień 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w ING opinie 26 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Idea Bank Wasze opinie 25 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w credit Agricole - opinie klientów 18 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Deutsche Banku opinie 17 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w BNP Paribas opinie klientów 17 Marzec 2014

Poleć tę stronę