1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt gotówkowy w credit Agricole - opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 18 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Potrzebuje kredytu gotówkowego - zastanawiam się nad ofertą Credit Agricole - co sadzicie o ich ofercie?
    Czy ktoś może już skorzystał z ich kredytu i może napisać na forum opinie? Będę wdzięczny
     
  2. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja brałem kredyt gotówkowy w Credit Agricole pół roku temu dokładnie i teraz jestem w trakcie jego spłacania. Powiem wam, że faktycznie sptkałem się z tym pierwszy raz, że to co mówią w reklamie to samo mówią przed w trakcie jak i po podpisaniu umowy kredytu.
    Ten kredyt nazywa się prosto liczony kredyt gotówkowy i naprawdę taki jest. Nie spotkałem się z żadnymi innymi koszta i niż tymi, które dokładnie zostały przedstawione mi przed podpisaniem kredytu. Nareszcie jakiś Bank otworzył się na ludzie, zrezygnował z języka prawnego, obszernych regulaminów i napisał: tylko 15 złotych kosztów miesięcznie za każdy pożyczony 1000 złotych - proste prawda?

    Pewnie stąd też tak wiele pozytywnych opinii na temat samego Banku Credit Agricole jak i tego kredytu. Sam oczywiście jestem naprawdę bardzo zadowolony z tego, ponieważ od razu mogłem sobie przeliczyć że tyle i tyle potrzebuję i tyle i tyle będę musiał oddać.
    Polecam ten kredyt :)

    Dodatkowo wspomnę, że sprawdzałem jego ofertę względem innych banków i jeśli chodzi o jego koszty to naprawdę są bardzo niskie bardzo podobne do oferty PKO czy Alior Banku.
     
  3. kredibankPL

    kredibankPL Guest

    Kredyt gotówkowy dla każdego!
    - od 100 do 200 000 tyś
    - szybka decyzja
    - minimum formalności
    - stałe raty bez ukrytych opłat
    Wystarczy wysłać wniosek na stronie financeinvest.pl
    a nasz konsultant
    oddzwoni do Ciebie. To takie proste!
     
  4. Mati

    Mati Member

    Dołączył:
    5 Luty 2015
    Wiadomości:
    85
    Docenione treści:
    5
    Punkty:
    8
    Kredyt gotówkowy dla każdego! - g...o prawda! Kredyty udzielają wyłącznie banki i SKOK-i, firmy pożyczkowej mogą udzielić co najwyżej pożyczek. Przy 200 tys zł nie ma minimum formalności... Jesteś zadłużony, z komornikiem na koncie, nie masz nieruchomości i sądzisz, że ktokolwiek pożyczy tobie pieniądze z min. formalności?

    Wprowadzasz w błąd tym postem, podobnie jak nieprawdziwe informacje podajesz na stronie internetowej. Cytuję: "
    Nie jesteśmy bankiem ani żadną inną instytucją kredytową. Dlatego właśnie nie sprawdzamy Twojej historii kredytowej w BIK, nie zaglądamy do Twoich dokumentów dochodowych czy też nie dochodzimy, gdzie i u kogo jesteś zadłużony. Pożyczkę możemy dać każdemu. Studentom, emerytom, firmom (również tym nowym), osobom ze „złą” historią kredytową, mamy nawet specjalną pożyczkę dla osób, na które została nałożona windykacja komornicza."

    No nie jesteście ani bankiem, ani inną instytucją kredytową (czyli SKOKiem - bo więcej instytucji kredytowych być nie może) - w przeciwnym przypadku strona byłaby na dużo lepszym poziomie wizualnym i merytorycznym. Żaden wasz konsultant nie zadzwoni do klienta, bo na waszej stronie jest tylko oferta ze strony partnerskiej Bankiera. Żaden konsultant również nie zadzwoni, ponieważ należy zarejestrować się na konkretnej stronie formy pożyczkowej, wypełnić formularz pożyczkowy, a następnie (w większości przypadków) otrzymamy odpowiedź o przyznaniu lub nie przyznaniu pożyczki, na maila lub sms-a. Niektóre z firm, które promujesz, sprawdzają klientów w BIK, wymagają zaświadczeń o dochodach.
     
Podobne tematy: Kredyt gotówkowy
Forum Tytuł Data
Szybka pożyczka EuroBank "Kredyt gotówkowy dla każdego" - ktoś brał? 28 Maj 2014
Szybka pożyczka Szybka chwilówka czy kredyt gotówkowy? 1 Kwiecień 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w ING opinie 26 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Idea Bank Wasze opinie 25 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Getin Banku - oceny i opinie klientów 21 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Deutsche Banku opinie 17 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w BNP Paribas opinie klientów 17 Marzec 2014

Poleć tę stronę