1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Konto w plus banku opinie

Dyskusja w 'Rachunki osobiste' rozpoczęta przez użytkownika Naukan, 21 Maj 2016.

  1. Naukan

    Naukan New Member

    Dołączył:
    21 Maj 2014
    Wiadomości:
    29
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zawód:
    Jeszcze się uczę w szkole
    Miejscowość:
    Poznań
    Jakie są Wasze opinie na temat konta w plus banku. Czy ja dobrze rozumiem - jest to normalne konto bankowe, takie jak w innych bankach, czy to po prostu jakaś hybryda łącząca usługi plusa i bankowości?
     
  2. Aleksja

    Aleksja New Member

    Dołączył:
    26 Maj 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    hm szczerze to ja pierwsze słyszę o takim banku? Od kiedy takie połączenie niby jest? Nigdzie żadnych reklam nie było.
     
  3. Juras

    Juras New Member

    Dołączył:
    27 Maj 2014
    Wiadomości:
    29
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Plus bank powstał z połączenia Invest Banku z siecią komórkową Plus. Ma on specjalne bonusy dla abonentów Plusa i Cyfrowego Polsatu. Zasilając konto comiesięcznie minimum 1000 zł i płacąc kartą za minimum 500 zł można obniżyć swoje rachunki u tych operatorów nawet do zera.
    Konto jest darmowe, ale rzecz jasna warunkowo trzeba mieć transakcji kartowych na 500 zł i wpływy na konto tak jak wspominałem wyżej. Dla osób które dużo transakcji przeprowadzają bezgotówkowo to ciekawa propozycja.
     
  4. Mika

    Mika Guest

    Juras... jak tak chwalisz to powiedz czy sam korzystasz?
    Dla mnie porażka. Musze wydać 500 zł zeby rachunek np za Cyfre+ mieć obnizony o 5 % (kwoty abonamentu oczywiście za TV) czyli jak płacisz bezgotówkowo kartą w miesiącu na kwote 10.000 zł to teoretycznie za rachunek np Cyfry+ nie płacisz nic.
     
  5. garfield

    garfield Guest

    Nawet nie wiedziałem, że Plus wprowadził jakieś usługi bankowe. Ciekawe czy to taki sam niewypał jak T-Mobile. Teraz patrzę właśnie na ofertę Plusa i mają tam kilka kont do wyboru. Niektóre nawet są darmowe, ale dopiero jak się spełni pewne warunki (np. nie płacisz za kartę tylko jak wykonasz transakcje kartą powyżej 500 zł). także za takie "darmowe" konto to ja podziękuję. niezbyt ciekawa oferta.
     
Podobne tematy: Konto plus
Forum Tytuł Data
Opinie o kontach bankowych Plus Bank konto osobiste - wasze opinie 5 Grudzień 2013
Rachunki firmowe Konto dla młodej firmy 11 Wrzesień 2016
Rachunki - forum ogólne Najlepsze konto walutowe w EURO 18 Luty 2016
Rachunki osobiste Konto w anglii, ale prowadzone w PLN 30 Wrzesień 2014
Rachunki firmowe Konto na firmę dla spółki zoo 2 Kwiecień 2016
Konta internetowe Konto internetowe dla seniora 2 Wrzesień 2014
Konta dla młodych Konto osobiste dla 13 latka Pekao czy mBank? 2 Wrzesień 2014

Poleć tę stronę