1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Konto w PKO BP - opinie

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika kleopatra, 5 Grudzień 2013.

  1. kleopatra

    kleopatra Member

    Dołączył:
    17 Listopad 2013
    Wiadomości:
    35
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    witam'

    jakie jest Wasze zdanie o kontach osobistych i firmowych, które można założyć w
    PKO BP?
     
  2. lucky

    lucky Member

    Dołączył:
    20 Listopad 2013
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    PKO to polska sprawdzona firma. działa na rynku finansowym najdłużej dlatego warto jej zaufać. Jest rzetelna i sprawdzona, dla klientów takze ma dobrą ofertę;)
     
  3. gurmiak220

    gurmiak220 New Member

    Dołączył:
    16 Grudzień 2013
    Wiadomości:
    16
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powiem szczerze, że znam kilku ludzi, którzy mają konta w tym banku i jak najbardziej są z tego bardzo zadowoleni więc polecam.
     
  4. reddoor

    reddoor Member

    Dołączył:
    11 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    oferta , którą ma BP jest bardzo fajna. znam osobę, która ma tam konto i jest jak najbardziej z niego zadowolona. Warunki na prowadzenie konta dają całkiem nniezłe.
     
  5. vojtec

    vojtec Member

    Dołączył:
    22 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    71
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    pko bp ma drogie konta
     
Podobne tematy: Konto opinie
Forum Tytuł Data
Rachunki osobiste Konto w plus banku opinie 21 Maj 2016
Rachunki osobiste Orange Finanse czy Nest Bank - co wybrać, jakie konto lepsze, opinie 1 Marzec 2017
Rachunki osobiste NEST Bank czy mBANK - proszę o opinie, gdzie lepiej mieć konto 28 Czerwiec 2017
Opinie o kontach bankowych Opinie o Konto dla młodych w PKO 31 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto z Lwem Direct w dla przedsiębiorców w ING opinie klientów 28 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto direct w banku ING opinie 27 Marzec 2016
Opinie o kontach bankowych mBiznes konto w mBanku Wasze opinie 26 Marzec 2014

Poleć tę stronę