1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Konto 24 walutowe w BZWBK - opinie

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika Justynka, 14 Marzec 2014.

  1. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Potrzebuję konta walutowego bo wybieram się za granice na jakiś czas.
    Co sądzicie o tym koncie walutowym w Banku BZWBK? Czy to dobre konto walutowe?
     
  2. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    W BZWBK macie bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o konta walutowe, ponieważ ten bank oferuje takie dedykowane konta dla najpopularniejszych walut, stąd też mamy specjalne konta:
    - Konto walutowe w dolarach
    - Konto walutowe we Frankach
    - Konto walutowe w Euro
    - Konto walutowe w Funtach


    Dzięki temu możemy założyć sobie takie konto, które nas dokładnie interesuje. Jeśli chodzi o ofertę konta to we wszystkich wygląda to bardzo podobnie i warunki są bardzo ciekawe, mianowicie:
    - 0 złotych za prowadzenie konta
    - 0 złotych za pierwszą kartę walutową na pierwszy rok,
    - nie ponosimy kosztów przewalutowania płacąc na mieście
    - mamy dostęp do konta gdziekolwiek jesteśmy rzez tel, interwent itd.
    oczywiście dokładną ofertę dla danego konta musicie sprawdzić na stronie banku - tutaj podałem tak informacyjnie, ja używam tego konta i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Miałem wcześniej inne konto i zżerały mnie opłaty - tutaj jeśli już są to jakies grosze a dokładnie enty bo mam konto w Euro :)

    Polecam :)
     
  3. Finansistka

    Finansistka New Member

    Dołączył:
    26 Marzec 2014
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Oferta świetna, jedna z lepszych na rynku. Praktycznie zerowe opłaty, łatwa obsługa konta, miła obsługa, nic tylko korzystać.
     
  4. Czerwona

    Czerwona New Member

    Dołączył:
    27 Maj 2014
    Wiadomości:
    36
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Bardzo popularne jest konto w euro, przydaje się w wielu sytuacjach. Oferta banku w tej kwestii jest naprawdę świetna. Szczególnie że nie ma tu praktycznie żadnych opłat.
     
  5. maroony

    maroony New Member

    Dołączył:
    11 Luty 2015
    Wiadomości:
    3
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Również mogę polecić konto walutowe w BZWBK, założenie konta praktycznie w 3 minuty przez internet, opłaty zerowe, jak już jakieś są to tylko 5 euro za kartę, ale to bodajże po 1 roku użytkowania. Poza tym kartę zawsze można oddać do banku pozostawiając sam rachunek, za który nic nie płacisz.
     
  6. aronia

    aronia New Member

    Dołączył:
    23 Luty 2015
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    słyszałam właśnie, że to bardzo dobra oferta. też ją rozważam. chyba nie ma obecnie lepszego konta walutowego.
     
  7. artur.winkler

    artur.winkler New Member

    Dołączył:
    4 Listopad 2015
    Wiadomości:
    19
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miejscowość:
    Piaseczno
    Również korzystam. W BZWBK mam konto w CHF już od ponad roku, dodatkowo w wakacje otworzyłem konto w euro, które potrzebny było mi tylko przez dwa miesiące. Po tym okresie je zamknąłem i z tego co pamiętam opłata była chyba tylko za kartę i to w sumie nie była spora kwota :) Także w sumie polecam, u mnie się sprawdziło.
     
Podobne tematy: Konto walutowe
Forum Tytuł Data
Rachunki - forum ogólne Najlepsze konto walutowe w EURO 18 Luty 2016
Rachunki firmowe Konto dla młodej firmy 11 Wrzesień 2016
Rachunki osobiste Konto w anglii, ale prowadzone w PLN 30 Wrzesień 2014
Rachunki firmowe Konto na firmę dla spółki zoo 2 Kwiecień 2016
Konta internetowe Konto internetowe dla seniora 2 Wrzesień 2014
Konta dla młodych Konto osobiste dla 13 latka Pekao czy mBank? 2 Wrzesień 2014
Opinie o kontach bankowych Jakie konto ma najlepsze lokaty? 27 Sierpień 2014

Poleć tę stronę