1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

dbNET Biznes - proszę o wszelkie opinie o tym koncie firmowym

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika angelina1, 8 Styczeń 2016.

  1. angelina1

    angelina1 New Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    co myślicie na temat konta firmowego, jakie można założyć w Deutsche Banku dla firm tj dbnet biznes? Czy jest to konto bezpieczne i tanie dla firm?
    Jakie są opłaty za prowadzenie tego konta?
    Jakie są wasze opinie ?
     
  2. jagodaf

    jagodaf New Member

    Dołączył:
    3 Luty 2014
    Wiadomości:
    11
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Na pewno jest to bardzo bezpieczne konto bankowe, dlatego też dla firm warto także założyć tutaj takie konto;)
     
  3. Kamileczka

    Kamileczka New Member

    Dołączył:
    5 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Zawód:
    jeszcze nie mam
    Miejscowość:
    Warszawa
    Ja nie jestem przekonana do BZ WBK, bo uważam, ze zbyt dużą uwagę przywiązują do promocji, a to nie przekłada się na klienta. Jak zaczynałam z BZ WBK, to wszystko było za darmo, a jak Depardieu zrobił kampanię, to się zaczęły płatności za prowadzenie konta jeśli nie wypłaca się pieniędzy z karty i jakoś tak się zraziłam.
     
  4. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Ja także poszukuję opinii na ten temat.
    Czy ktoś może wymienić wady i zalety tego konta? Czy warto je założyć? Czy jest ono najlepsze na rynku?
     
  5. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam konto w DBNetBiznes i nie powiem - bardzo mnie ono odpowiada.
    Po pierwszy wybrałem Deutsche Bank bo jest to bardzo pewny i stabilny Bank, który gwarantuje bezpieczeństwo nie tylko moich finansów ale i danych osobowych.
    Kiedy ja szukałem konta firmowego dla siebie to wiele osób polecało to konto ze względu na ofertę cenową - darmowe przelewy US i ZUS, karta, przelewy krajowe, prowadzenie rachunku także w DB mamy za darmo.
    Tyle się słyszało o naciąganiu klientów na takie oferty a w Deutsche Banku okazało sie to prawdą - to wszytko tutaj mamy za darmo :)

    Samo konto także można bardzo szybko i założyć. Wystarczy, że wypełnimy wniosek przez internet o założenie konta, później podpiszemy przesłaną nam umowę z DB i już można korzystać z rachunku, W Między czasie zawsze można skorzystać z pomocy na infolinii.

    Myślę, że moja opinia będzie wam przydatna - warto korzystać ze sprawdzonych rozwiązań w przypadku firm a konto DBnet Biznes takie właśnie jest.
     
  6. Monty

    Monty Guest

    Śmierdzi to reklamą a nie prawdziwą opinią prawdziwego klienta, niestety.
     
Podobne tematy: dbNET Biznes
Forum Tytuł Data
Rachunki firmowe dbnet biznes czy to konto firmowe warto założyć? 8 Luty 2014
Opinie o kontach bankowych Darmowe konto dbNET w Deutsche Banku - opinie klientów 17 Marzec 2016
Konta internetowe Konto internetowe dbNET 26 Grudzień 2013
Opinie o kontach bankowych mBiznes konto w mBanku Wasze opinie 26 Marzec 2014

Poleć tę stronę