1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Bank Zachodni WBK - konto internetowe - opinie

Dyskusja w 'Konta internetowe' rozpoczęta przez użytkownika goblinka, 8 Styczeń 2014.

  1. goblinka

    goblinka Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Wiadomości:
    45
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    witam

    chcę poznać wasze opinie dotyczące konta interentowego w instytucji jaką jest Bank Zachodni WBK? Co myślicie na ten temat? Czy warto z takiej możliwości skorzytsać.? Jakie są opłaty za prowadzenie takiego konta?
     
  2. milek

    milek Member

    Dołączył:
    20 Styczeń 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    Ja mam mały problem z tym kontem..ponieważ bardzo często nie ma dostepu do niego online. Nie wiem czy to wina banku czy mojego interentu, ale co najmniej 3 czy 4 razy w miesiącu nie mam dostępu.:(
     
  3. vojtec

    vojtec Member

    Dołączył:
    22 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    71
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    moja znajoma posiada konto w bzwbk. zarówno dostęp internetowy jak i koszty utrzymania konta są bardzo dobre i sobie je chwali. Poza tym oferta konta osobistego w banku bzwbk ostatnio jakoś wysoko w rankingu była.
     
  4. kow_ania154

    kow_ania154 New Member

    Dołączył:
    27 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    20
    Docenione treści:
    3
    Punkty:
    3
    Płeć:
    Kobieta
    Miejscowość:
    Warszawa
    Ja ze swojej strony szczerze polecam. Nie dość, że z kontem żadnych problemów nie mam to jeszcze dostaję w wiadomościach najciekawsze informacje o ciekawych akcjach jakie dzieją się w danym miesiącu. Super sprawa dla ludzi chcących być zawsze na bieżąco i polujących na okazje.
     
  5. kowalkarol123

    kowalkarol123 New Member

    Dołączył:
    27 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    2
    Punkty:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miejscowość:
    Gutowo
    Mój syn założył konto w WBK a korzysta czasem z mojego firmowego w mBanku. Z tego co mówił, mBank jest wygodniejszy w obsłudze przez internet. Innych różnić ponoć nie ma.
     
  6. tatiana

    tatiana New Member

    Dołączył:
    30 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Korzystam z bankowości internetowej BZ WBK i polecam ją każdemu. Mam bardzo wygodny dostęp do mojego konta i to przez całą dobę. Mogę też sprawdzać dzięki niej swoje lokaty i kartę kredytową. Trzymam więc rękę na pulsie :) Aplikacja mobilna BZ WBK jest łatwa i przyjemna w obsłudze.
     
  7. karolex

    karolex New Member

    Dołączył:
    13 Luty 2015
    Wiadomości:
    20
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    w BZ WBK masz bardzo wygodny serwis transakcyjny BZWBK24 internet, który znacznie ułatwia zarządzanie środkami pieniężnymi przez Internet. chociażby dla tego serwisu warto założyć konto w BZ WBK. ten serwis oferuje wiele dodatkowych opcji, które znacznie ułatwiają życie. można je wykupić za niewielką opłatą miesięczną.
     
Podobne tematy: Bank Zachodni
Forum Tytuł Data
Forum o bankach Lokata w Millenium czy w Banku Zachodnim? 4 Grudzień 2013
Bankomaty i wpłatomaty Mobilny wpłatomat Idea Bank 7 Październik 2016
Pożyczka online Banknot - opinie 23 Październik 2015
Pożyczka online Ratka - ratalna pozabankowa pożyczka 31 Sierpień 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyt bez zaświadczeń, Pożyczka bez BIK, Konsolidacja Pozabankowa 30 Marzec 2015
Kredyt przez internet Kredyt online w mBanku 18 Luty 2015
Opinie o kontach bankowych Wypłaty z obcych bankomatów za darmo 11 Luty 2015

Poleć tę stronę